Al Jazeera Balkans počinje s emitiranjem svog programa

Al Jazeera Balkans počinje s emitiranjem svog programa u petak 11. studenog 2011. u 18sati. Gledatelji u regiji će preko kablovskih i IP TV operatera, te preko satelita EutelSat kao i na zemaljskom signalu u Bosni i Hercegovini, moći pratiti program ove globalne informativne mreže, koja svoj program počinje emitirati iz središnjeg studija u Sarajevu te područnih centara u Beogradu, Zagrebu i Skopju.

Kada Al Jazeera Balkans počne s emitiranjem, postat će prvi program ove globalne mreže koji se emitira na nekom drugom jeziku osim engleskog ili arapskog.

Koristeći se regionalnom mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeera mreže, Al Jazeera Balkans će gledateljima donositi, kako regionalne tako i globalne vijesti, te o području izvještavati gledateljima u svijetu koji prate Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic programe.

Šest sati lokalno produciranih vijesti, intervjua, komentara i analiza, te kvalitetan dokumentarni program koji će Al Jazeera Balkans emitirati, predstavljaju početak novog poglavlja u medijskom izvještavanju u području. Radeći pod sloganom “Iz svakog kuta i sa svake strane”, Al Jazeera Balkans će svojim neovisnim i nepristranim izvještavanjem donositi neispričane priče, priopćeno je iz ove medijske kuće.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*