Angelina Jolie i Brad Pitt posjetili Goražde

angelina-jolie1 Predstavnik UNHCR-a u Bosni i Hercegovini Naveed Hussain potvrdio je da Angelina Jolie, UNHCR-ov ambasador dobre volje, boravi u BiH kako bi posjetila izbjeglice, povratnike, interno raseljene osobe i Rome, priopćeno je iz UNHCR-a.
Brad Pitt i Angelina Jolie danas su boravili u Goraždu, gdje su u pratnji osoblja UNHCR-a posjetili kolektivni izbjeglički centar Splavište, dva kilometra od Goražda.
Iako slavni bračni par nije bio raspoložen za davanje izjava medijima, kako Fena neslužbeno saznaje povod njihovog posjeta bila je potreba da se ukaže na potrebe ljudi smještenih u kolektivnim centrima, s posebnim naglaskom na korisnike UNHCR-ovih projekata.
Prilikom obilaska kolektivnog centra Angelina i Brad razgovarali su s višegodišnjim stanarima ovog centra, obiteljima Suade Šehić i Raze Babić kojima je od slavnog bračnog para sugerirano da medijima ne otkrivaju detalje razgovora. Nakon boravka na Splavištu, najpoznatiji holivudski par napustio je Goražde.
Hrvatski mediji prenijeli su da su Angelina Jolie i Brad Pitt, zbog medijske pompe koja je nastala, otkazali planirani put u Dubrovnik i iz Sarajeva odletjeli izravno prema Tivtu u Crnoj Gori. Prvotno je, naime, bilo planirano da će odletjeti u Dubrovnik, odakle bi sutra automobilima krenuli prema Crnoj Gori.

1 Comment

  1. Brad Pitt. You’re my favorite actor since I saw you in “Legend of the Falls” in the theater in 1994. Since Oct. 2007, I’ve convinced that you’re my favorite actor for the rest of my life. I thought you should’ve won an Oscar for playing Tristan in “Legend of the Falls”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*