Ankica Tuđman se vratila u HDZ, dodijeljena joj je članska iskaznica broj 002

Ankica Tuđman, supruga prvog hrvatskog predsjednika, prije dva dana ponovo se učlanila u HDZ, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, govoreći na Izbornom saboru Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski.

Tomislav Karamarko je Ankicu Tuđman nazvao “još jednom istinskom Katarinom Zrinski nove Hrvatske”, te izvijestio kako joj je dodijeljena članska iskaznica broj 002.

“Znate da (članska iskaznica) 001 postoji samo virtualno, ona je utjelovljena u liku i djelu obnovitelja države Franje Tuđmana”, dodao je.

Supruga prvoga hrvatskog predsjednika dr. Tuđmana, Ankica Tuđman bila je član HDZ-a od njegova osnutka 1989. no, izbrisana je iz članstva stranke 2000-tih kada je tadašnji predsjednik stranke Ivo Sanader radio reviziju članstva.

Predsjednik HDZ-a pozvao je stranačke kolegice okupljene u Zajednici žena HDZ-a Katarina Zrinski da budu “nositeljice novog projekta HDZ-a, projekta sretne Hrvatske”.

“Žene su pozvane da sudjeluju u projektu nove hrvatske neovisnosti, snage, ponosa i obnove, koji će nas izvesti iz ovog tjeskobnog vremena, u koji nas je uvela, bolje reći zavela Kukuriku koalicija, drugarska družina koja ne pozna ni narod ni zemlju”, izjavio je Karamarko.

Premijeru Zoranu Milanoviću još je jednom spočitnuo zbog riječi da je Hrvatska zemlja paradoksa te da iseljenici ne razumiju Hrvatsku.

“Iseljenici su uvijek pokazivali najveću ljubav Hrvatskoj”, poručio je Karamarko.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*