Bevanda: Netko je napravio moj lažni profil i podmeće ustaške sadržaje!

Zbog pojave više lažnih profila na Facebooku s imenom predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Vjekoslava Bevande, iz kabineta predsjedavajućeg je priopćeno da on nema svoj Facebook profil.

Ističu da netko na najgrublji način obmanjuje javnost objavljujući sadržaje koji nemaju nikakve veze niti s predsjedavajućim Bevandom, niti s Vijećem ministara BiH – navedeno je u kratkom priopćenju iz Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Doznaje se, ipak, da je Bevandu ogorčilo kada je upoznat da za sada nepoznate osobe koriste Facebook otvarajući profile na ime predsjedatelja Vijeća ministara, na koje stavljaju i krajnje neprimjerene sadržaje.

Primjerice, na jednom od tih profila pronašli smo linkove na sadržaje koji otvoreno veličaju borbu ustaša protiv partizana u Drugom svjetskomr ratu, linkove vezane za formiranje “trećeg entita” i ugašenu ratnu Hrvatsku republiku Herceg-Bosnu, radikalizaciju bosanskih muslimana i slično. Također, iz ovog lažnog FB-profila dalo bi se zaključiti da je jedan od omiljenih Bevandinih pjevača Šerif Konjević… [Doznajemo.com]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*