Bilić nakon Eura ide u Rusiju, potpisao je trogodišnji ugovor s Lokomotivom

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić će, nakon Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, preuzeti klupu moskovskog Lokomotiva.

Za moskovski klub Bilić je potpisao trogodišnji ugovor, koji stupa na snagu tek nakon završetka Europskog prvenstva, objavio je Bilić na konferenciji za novinare u splitskom hotelu Le Meridienu.

“Potpisao sam trogodišnji ugovor s Lokomotivom iz Moskve. Stupa na snagu nakon Eura. Sretan sam i ponosan što idem u veliki klub, veliki grad i iznimno jaku ligu i to je to”, kazao je Bilić, ističući da Moskovljani nisu bili jedini koji su ga zvali.

Što očekuje u Moskvi? “Veliki je to klub. Našao sam se spredsjednicom Olgom, kupila me svojom energijom, željom da to budem ja i svojim ambicijama i planom da napravi veliki rezultat. To je liga koja je izuzetno teška, imate Zenit koji je odmakao, ali ima sedam – osam klubova koji semogu boriti za titulu prvaka. Meni je to izuzetno veliki izazov i ja sa svojim ljudima mogu napraviti velike stvari”, izjavio je Bilić na konferenciji za novinare u Splitu.

Jedan od glavnih razloga zašto se odlučio za Lokomotiv bio je taj što je mogao organizirati cijeli stručni stožer pa je tako u Moskvu poveo Aljošu Asanovića, Nikolu Jurčevića, Mladena Praliju i Miljenka Raka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*