Biskup Košić: Hrvatska treba prekinuti sve diplomatske odnose s vladom Srbije

Naša bi zemlja trebala hitno prekinuti sve diplomatske odnose s vladom te zemlje, dok ona ne prizna istinu! Kako je moguće da Vukovar koji je simbol našeg otpora nepravdi i genocidu nad Hrvatima, službene institucije na drugoj strani proglašavaju mjestom genocida koji su tu tobože počinili Hrvati? Vidite, mi još nismo završili borbu za našu slobodu”, rekao je sisački biskup Vlado Košić na misnom slavlju u sisačkoj katedrali slaveći Dan policije blagdanom sv. Mihaela arkanđela dotaknuvši se aktualnih događaja kao što je optužnica iz Srbije za 40 hrvatskih branitelja.

Biskup Košić kaže kako se zapravo nastavlja pravna agresija na Hrvatsku te da su mnogi bili u zabludi ako su mislili da je slučaj Tihomira Purde zapravo bio zabuna.  Biskup Košić smatra da se s takvima ne može graditi dobrosusjedski odnos.

“Neprestano se moramo boriti za istinu, jer ona je ugrožena. I moramo budno paziti da se ne tolerira nikada, i ni po koju cijenu, laž i nepravda. O tome ovisi naša budućnost, budućnost našega naroda, ali i sviju nas kao pojedinaca”, istaknuo je biskup Košić prenosi Ika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*