Bosić: Ideja o Posavini kao distriktu je nerealna glupost

Ideja Živka Budimira da se dijelu Bosanske Posavine, koji su nekada dominantno naseljavali Hrvati da status Distrikta je “nerealna glupost nastala iz osobne potrebe Budimira da ublaži imidž izdajnika koji je dobio kada je prihvatio predstavljati Hrvate, iako su oni glasovali za druge opcije”, kazao je u intervju za Dnevni list, predsjednik SDS-a Mladen Bosić.

– Kakva je to glupost govori činjenica da i kada bi mogli napraviti od Posavine distrikt , Srbi bi bili tu većinsko stanovništvo, kazao je Bosić te dodao kako je to nerealan i neostvariv prijedlog i ne vrijedi trošiti vrijeme i riječi na njega. Nije komentirao činjenicu da je srpska većina u Posavini ostvarena etničkim čišćenjem u ratu.

2 Comments

  1. eReS je REALNA glupost, a Posavina distrikt je NEREALNA glupost. Dakle ,prema Bosicu, tamo gde su Srbi vecina, gde su unitarno uredzeni, to je realna glupost,a tamo gde su Hrvati manjina to je nerealna glupost. Nije Bosic zaboravi kako su te GLUPOSTI nastale, dobro on i svi oni u RS to znaju, ali najbolje se praviti “mutav”. Sad bi oni da tu GLUPOST implementiraju u FBIH,ne moze u RS(kakva distrikt i Posavina), ali moze u FBIH. Naso Dodik svog naivnog Covica i uvaljuje mu klipove. Znas sta, RS je trajna,Bih dok traje,ajmo lovit u mutnom, ko jebe ostale,lakse vladat.A Covic kao njegov Vlajki- certificirani Hrvat. dok je Gos. Zivko Budimir samo malo ljepsi od njega, inace nije pravi. Sta on prica.Slusajte Vlakija, to je pamet u Hrvata.

    • Bosiću tvoj SDS je protjerao Hrvate i Bošnjake u Bosanskoj Posavini i oteo i zapalio sve kuče od Doboja do Bosanskog Broda.Republika Srpska je nastala na genocidu i urbicidu u Bosanskoj Posavini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*