Brat hrvatskog premijera usred turističke sezone u Dubrovniku izvodi građevinske radove na vili

Krešimir Milanović, mlađi brat hrvatskog premijera Zorana Milanovića, u Dubrovniku na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Ulici kardinala Stepinca gradi ekskluzivnu vilu i stanove za prodaju s pogledom na Uvalu Lapad, piše portal Dubrovnikpress.hr, ističući da se radovi izvode u ljetnim mjesecima, tj. u jeku turističke sezone.

Zemljište na kojemu će niknuti grandiozno zdanje s bazenom i parkingom za automobile na samome vrhu vile, Krešimir Milanović kupio je prije dvije godine.

Od gradskih službi Krešimir Milanović dobio je dozvolu, sukladno kojoj zahtjevne građevinske radove može obavljati tijekom ljetnih mjeseci. Papiri Krešmira Milanovića su uredni, a radovi se na gradilištu izvode svakodnevno. Stanovnici Ulice kardinala Stepinca su ogorčeni jer pikamer na gradilištu s radom započinje već u 7 sati ujutro, a gasi se u 15 sati poslijepodne.

Kako su u navedenoj ulici manje više svi stanovnici ujedno i iznajmljivači soba i apartmana, oni strahuju kako tijekom ove turističke sezone neće uspjeti zaraditi niti jedan euro jer mnogima su, govore, gosti željni mira i odmora otkazali smještaj nakon što ih je već od ranih jutarnjih sati budi buka s gradilišta. No, zahvaljujući dopuštenju Grada Dubrovnika, odnosno gradonačelnika Andra Vlahušića koji se odlučio dopustiti radove u sezoni, privatnim iznajmljivačima ovoga ljeta nitko ne može pomoći.

Investitor luksuzne vile u Lapadu je tvrtka Magnitudo d.o.o. kojoj je mlađi Milanović bio na čelu sve do pred izbore na kojima je brat Zoran izabran za premijera. SDP-ovci su vjerovali u pobjedu pa su odnosi u poduzeću izmijenjeni 24. studenoga prošle godine.

U žižu javnosti premijerov brat dospio je kada je prije dvije godine u Splitu u alkoholiziranom stanju, bez vozačke dozvole i registracije bježao pred policijom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*