Čedomir Jovanović: Republika Srpska je nastala na genocidu

Čedomir Jovanović, predsjednik srbijanske Liberalno-demokratske partije, rekao je da je Republika Srpska genocidna tvorevina i da je nastala na genocidu.

“Republika Srpska je nastala na genocidu. Na srebreničkom genocidu. Na etničkom čišćenju nezabilježenom u Europi posle Drugog svjetskog rata”, izjavio je Jovanović, čije riječi prenosi beogradski Kurir.

Jovanović je na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora LDP-a za ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivicu Dačića rekao je da “govori gluposti”.

Jovanović je svjestan da svojim kritičkim stavovima ne na ilazi na opće odobravanje u Srbiji. Rekao da je omražen u Srbiji, ali i da su u LDP svi mazohisti. “Točno je da 70 posto Srbije mene mrzi više nego Italija onog kapetana kukavicu. I zbog toga ja nisam sretan. I to je sudbina i LDP-a”, rekao je Jovanović.

5 Comments

        • Tebi kao da su vrane popile mozak,… ako su uopšte i imale šta da popiju.
          Najgenocidniji narod u Evropi su osmanlije i hrvati a o tome svjedoče i brojni dokazi. Mjesta njihovih zločina su bezbrojna. Naravno da vi to nikada nećete priznati jer se bojite istine… ili možda osvete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*