Članovi Predsjedništva BiH uputili božićne čestitke

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine g. Nebojša Radmanović uputio je božićnu čestitku nadbiskupu metropolitu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, svećenstvu, redovništvu i svim vjernicima.

“Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u BiH želim da predstojeći blagdan Kristova rođenja provedu u miru, zadovoljstvu i obiteljskoj sreći u skladu sa svojim vjerskim običajima. Neka radosna vijest Kristovog rođenja sve katolike u BiH ispuni duhovnim mirom i vjerom, a sve druge ljude dobre volje toplinom koju nosi univerzalna poruka ovog velikog kršćanskog blagdana o žrtvovanju za dobro svijeta, životnoj nadi i spasenju ljudi“, naveo je u čestitci predsjedatelj Radmanović.

Član Predsjedništva BiH g. Željko Komšić uputio je kardinalu Puljiću, biskupima, svećenicima i vjernicima najiskrenije čestitke u povodu nastupajućeg velikog kršćanskog blagdana Božića, uz želju da ovaj veliki blagdan proslave s radošću, u zdravlju i miru, zajedno sa svojim najbližima. „Iako je ova godina bila vrlo teška za sve, nadam se da će Božić svima nama biti poticaj da se posvetimo promicanju onih vrijednosti koje će oplemeniti naš obiteljski i društveni život i koje će sve nas usmjeriti na put mira, dostojanstva i solidarnosti“, stoji u čestitci g. Komšića.

Član Predsjedništva BiH g. Bakir Izetbegović uputio je čestitku kardinalu Puljiću, svećenstvu i svim katolicima u BiH sa željom da predstojeće blagdanske dane provedu u zdravlju, sreći i blagostanju. Neka i ovaj Božić prođe u duhu viševjekovne tradicije međusobnog uvažavanja i poštovanja tako svojstvenog za našu zemlju. Blagdani su uvijek prilika za duhovnu obnovu i novi poticaj u svladavanju životnih kušnji. U to ime još jednom svim katolicima u BiH želim sretan Božić“, napisao je, između ostalog, u svojoj čestitci g. Izetbegović. (kta)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*