‘Divin krik s Vrana’ bit će prikazan na Međunarodnom turističkom sajmu ITF’CRO 2012.


Na jubilarnom 15. ITF’CRO 2012. – Međunarodnom festivalu turističkog filma, koji se održava se od 10. – 13. 10. 2012. u hotelu President u Solinu, bit će prikazan i film “Divin krik s Vrana” Miljenka Karačića.

Na ovogodišnji festival pristiglo je čak 298 filmova iz 69 zemalja sa svih kontinenata, što je dosadašnji rekordan broj.

“Divin krik s Vrana” autora Miljenka Karačića u čijem snimanju su sudjelovali članovi KUD-a “Hrvatska sloga” našao se među 76 nominiranih filmova, 64 inozemna i 12 iz Hrvatske, te je u službenoj konkurenciji za jednu od festivalskih nagrada i Grand prix 15. Jubilarnog Međunarodnog festivala turističkog filma – ITF’CRO 2012.

“Divin krik s Vrana” na rasporedu prikazivanja u festivalskoj dvorani Hotela “President” Solin je u petak, 12. listopada o.g.

Također je u sklopu kulturne manifestacije Tropletovi dani pod nazivom “Vjera, baština, identitet” koja se događa na području Mostara, Ljubuškog i Čapljine dokumentarni film o Divi Grabovčevoj na rasporedu prikazivanja tri puta. Ovo je jedna od najvećih promocija Rame kao turističkog-religijskog odredišta do sada.

Dodajemo ovome da će drama o Divi Grabovčevoj u izvedbi članova dramske sekcije KUD-a “Hrvatska sloga” pod vodstvom Milana Topića biti izvedena u Širokom Brijegu 25.10.2012., ponovno ovdje u Rami 03.11.2012. i Travniku sredinom studenog. [rama-prozor.info]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*