Dodik: Mjesto premijera autentičnom pripadniku hrvatskog naroda

“Želimo da se što prije formira vlast i Vijeće ministara BiH, ali idemo tamo s jasnim stavom da mjesto predsjedavajućeg treba pripasti autentičnom pripadniku hrvatskog naroda. Smatramo da je to dobro za BiH i nadam se da zbog toga ne trebamo imati bilo kakav osjećaj odgovornosti koji podrazumijeva da trebamo prihvatiti neke druge inicijative koje su, isto tako, relevantne”

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, u obraćanju uzvanicima na svečanom prijemu koji je upriličio u povodom preuzimanja dužnosti

3 Comments

  1. Jesu li i tvoji ministri bošnjaci i Hrvati autentični,kao npr Anton Kasipović,ili Đerard Selman,ili ministrica Tešić.Zaboravio sam na precjednika Vlajkija.Licemjeru jedan…..

  2. Čestitam HSP! Ja sam ipak odveć pristojan da bih “neautentične” Hrvate iz platformske koalicije uspoređivao s Kasipovićem i Vlajkijem, ali, eto, to ste Vi sami učinili. Ipak, moram dodati: Dodikovi “neautentični” Hrvati više ne mogu napraviti neku osobitu štetu, budući da su Hrvati koje oni “zastupaju” ionako svedeni na simboličan broj, dok Lagumdžijini “neautentični” pretendiraju zastupati praktički sve preostale Hrvate u BiH.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*