Dodik napao novinarku agencije Beta i poručio joj: “Nemojte više dolaziti ovdje!”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u subotu je u Banjoj Luci verbalno napao i izvrijeđao novinarku beogradske agencije Beta zaprijetivši joj kako više ne smije dolaziti u zgradu u kojoj je njegov ured.

“Nemojte više ovdje da dolazite. Je li vam jasno, nemojte više da dolazite ovdje, možete odmah izaći odavde”, kazao je Dodik novinarki Ljiljani Kovačević tijekom konferencije za novinstvo koju je održao zajedno s predsjednikom Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivicom Dačićem. Sam Dačić uopće nije reagirao na Dodikov ispad.

Dodik je novinarku nazvao “lažljivicom” pojašnjavajući kako pri tom misli na njene izvještaje o kaznenoj prijavi što ju je svojednobno protiv Dodika podnijela Državna agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA). Dodika se sumnjičilo za višemilijunsku zloporabu sredstava iz entitetskog proračuna počinjenu tijekom gradnje nove zgrade vlade RS.

Prijavu je kasnije odbacilo posebno tužiteljstvo RS. “Ova gospođa ovdje je lažljiva i šalje lažne informacije a zbog toga se nije nikada ispričala”, ustvrdio je Dodik naloživši novinarki da više nikada ne dolazi u njegov ured.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*