Don Ivan Grubišić: Ako Josipović osvoji još jedan mandat, to će biti tragedija za hrvatski narod

ivan-grubisicUmirovljeni svećenik i saborski zastupnik Don Ivan Grubišić planira, sa svojim Savezom za etičku i građansku Hrvatsku, na predstojećim lokalnim izborima u Hrvatskoj osvojiti mjesto župana i apsolutnu većinu u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije.

Na skupu u Sinju izjavio je da je osobno protiv županija i da će raditi na njihovu ukidanju, a nije propustio komentirati ni “novu pravednost” hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, piše Slobodna Dalmacija.

Umjesto županija don Ivan će se, kaže, zalagati za podjelu Hrvatske na pet povijesnih regija. U Splitu će, tvrdi don Ivan, njegov Savez od 35 vijećnika imati najmanje 20. Te procjene, veli, temelji na rezultatima istraživanja na uzorku od 1000 ispitanika u Splitu i županiji kojega je platio Savez.

Osvrćući se na izjavu predsjednika RH kako za realizaciju njegove “nove pravednosti” nije dovoljan jedan mandat don Ivan je ustvrdio da to Ivo Josipović govori samo zato da bi dobio još jedan mandat na Pantovčaku. To bi, po mišljenju čelnika Saveza za etičku i građansku Hrvatsku, bila tragedija za hrvatski narod.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*