Don Ivan Grubišić: Kukuriku koalicija se pretvorila u religijsku sektu – vjeruje i nada se

Don Ivan Grubišić, katolički svećenik, nezavisni saborski zastupnik i čelnik udruge Savez za građansku i etičku Hrvatsku, kritizirao je hrvatsku Vladu, ističući da se ponaša kao religijska sekta koja gradi bolje sutra na vjeri i nadi.

“Smatram, da Vlada misli, dapače da je uvjerena, da dobro rješava probleme građana, a statistika – bilo koja – upućuje na sve gore uvjete preživljavanja, sve poskupljuje, gube se radna mjesta. Poziva se na strpljenje i budi neka nada da će ipak jednog dana biti bolje, kao da se je lijeva koalicija pretvorila u jednu religijsku sektu koja gradi bolje sutra na vjeri i nadi, a ne na rješavanju sasvim gorućih problema”, izjavio je Grubišić u intervjuu Novom listu.

Upitan je li po njegovu mišljenju vlada Zorana Milanovićeva kao vlada lijevog centra ispunila očekivanja i obećanja, Grubišić je rkao: “Mislim da nije, još se uvijek traže, improviziraju, a mi sve više tonemo. Bojim se da nemaju viziju za rješavanje mnogobrojnih problema. Razumijem da je problema previše i da nije lako, ali osam mjeseci je prošlo, a sve završava na obećanjima.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*