Dragan Lukač i službeno na čelu federalne policije

Vlada Federacije BiH u tehničkom mandatu, na sjednici koja je održana u četvrtak u Sarajevu, dala je saglasnost na imenovanje Dragana Lukača za novog ravnatelja Federalne uprave policije.

Prethodno, Lukača je na ovu dužnost imenovao Nezavisni odbor za izbor ravnatelja FUP-a, a Vlada je potvrdila spomenutu odluku.

Lukač će na poziciji prvog federalnog policajca zamijeniti Zlatka Miletića, koji je dužnost ravnatelja FUP-a obavljao u prethodna dva mandata.

Podsjetimo, Lukačev izbor prate kontroverze zbog tvrdnji iznesenih u javnosti da navodno nije ispunjavao formalne uvjete natječaja za izbor ravnatelja FUP-a te zbog toga što ispunjava sve uvjete za odlazak u mirovinu za dvije godine, dakle na polovini mandata kojeg je dobio.

1 Comment

  1. gospodine LUKAČ , DAJEM VAM OSNOVNE PODATKE O SEBI, DUGOGODIŠNJI SAM DJELATNIK OPĆINE , BIVŠI SUDAC ZA PREKTRŠAJE , PREDSJEDNIK IZVRŠNOG ODBORA SOe PROZOR. ZBOG SVOJIH OTVORENIH STAVOVA I BITKE ZA ČOVJEKA I NJEGOVO DOSTOJANSTVO OSTAO SAM BEZ POSLA . MO0LIM POMOĆ ZA UKLJUČENJE U IDEJE KOJE VI ZAGOVARATE

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*