Drugi čovjek hrvatske policije: Antonija Bilić mogla je biti prodana u “bijelo roblje”

Zamjenik ravnatelja hrvatske policije Milijan Brkić, koji je osobno u BiH ispitao Dragana Paravinju, izjavio je za HTV da niti jedan Paravinjin iskaz nije uzet zdravo za gotovo. Paravinja je istražiteljima kazao da je ubio nestalu 17-godišnjakinju Antoniju Bilić.

– Policija ne isključuje niti jednu mogućnost, pa ni onu da je Antonija prodana u “bijelo roblje” rekao je Brkić i dodao kako se na temelju Paravinjinih iskaza pretražuje svaki dio trase za koju je spomenuo kako se njome kretao, a posebno onaj dio na kojemu je navodno ostavio njeno tijelo, objavio je Jutarnji.

Za Paravinju, koji je priznao ubojstvo Antonije Bilić, je rekao da je osoba bez emocija i devijantnog ponašanja: “On skače od bešćutnog ponašanja, do bijesa te kajanja i plača. Njegov psihoprofil nije izrađen pa ne mogu dublje analizirati. Samo se nadam da će biti izručen Hrvatskoj pa da se izradi profil”, kazao je drugi čovjek hrvatske policije.

Također, dodao je, ako Paravinja bude izručen moći se policiji pokazati tačnu lokaciju za koju tvrdi da je na njoj ostavio tijelo nestale djevojke.

Dragan Paraivnja trebao bi se u srijedu izjasniti o optužbama pred sudom u Sokocu, a vezano za navodno silovanje koje je počinio u Istočnom Sarajevu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*