Europska unija čestitala Nikoliću na pobjedi tri sata prije zatvaranja birališta

Nevjerojatan gaf dogodio se administraciji Europske unije – službeni Bruxelles emitirao je čestitku Tomislavu Nikoliću na pobjedi tri sata prije zatvaranja birališta.

Kako javlja Vecernji.hr, Europska unija zabunom je izdala priopćenje u kojemu je objavila da je na predsjedničkim izborima u Srbiji pobijedio Tomislav Nikolić. Zajedničko priopćenje predsjednika Europskog vijeća Hermana van Rompuya i Europske komisije Joséa Manuela Barrosa izdano je tri sata prije zatvaranja biračkih mjesta.

“Htjeli bismo čestitati gospodinu Nikoliću na izboru za predsjednika Srbije. Također bismo željeli čestitati srbijanskom narodu na izborima 6. i 20. svibnja koji su bili natjecateljski i mirni. Predsjedniku Nikoliću želimo uspjeh u suočavanju s izazovima i ispunjavanju ogromnih očekivanja srbijanskog naroda o gospodarskom rastu i blagostanju. Europska perspektiva Srbije vrlo je konkretna te se stoga nadamo da se možemo osloniti na osobnu posvećenost predsjednika Nikolića u postizanju tog cilja”, stoji u izvornom priopćenju.

Priopćenje je povučeno nakon samo nekoliko trenutaka, a ispravak je stigao nakon pola sata, piše Vecernji.hr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*