Europska unija je jasno pokazala da ima plan za BiH

“Što se tiče međunarodne zajednice i posebno nas, Europske unije, ja mislim da smo, barem tijekom posljednjih dvanaest mjeseci, jasno pokazali da imamo plan, da imamo viziju, da imamo strategiju za Bosnu i Hercegovinu. Puno se toga promijenilo – sada imamo našeg ojačanog predstavnika u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu, i mi nastavljamo upravo u tom pravcu kojeg smo već nagovijestili u veljači i ožujku.
Znači, mi radimo svoj dio posla, a ja želim vidjeti da se političari u BiH manje bave time da traže krivce za svoje propuste negdje izvan BiH, a više da se bave svojim poslom, da potpuno preuzmu svoju odgovornost koju su već preuzeli time što su se kandidirali na izborima i što su dobili podršku građana.”

Miroslav Lajčak, izvršni direktor Europskog servisa za vanjske poslove, u intervjuu Dnevnom avazu

2 Comments

  1. Manje price-vise djelovanja, slazem se, ali ovim sto imaju oci a ne vide, i usi a ne cuju,a ljipo im u foteljama, ni to nebi pomoglo jer ih treba lijeciti od nacionalnog ludila. A ogranicenost suzava vidike. U tom grmu lezi zec.Lako je biti budala(nacionalist,sovinist), aj ti budi pametan. Ja pa Ja, Mi pa Mi,moje govno/izmet bolje mirise nego tvoje…ej nije to mala stvar…ooooo pameti ima li te, u toj nasoj , divnoj BiH…izgleda nema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*