Frama večeras u Mostaru organizirala Žive jaslice

Prizor Živih jaslica danas je organiziran na Rondou u Mostaru (Trg hrvatskih velikana), s početkom u 19.15 sati, a organizator je bila mostarska Frama. Svi su posjetitelji mogli vidjeti ili barem na trenutak osjetiti duh i život iz vremena Isusova rođenja.

U prigodnom programu nastupilo je Kulturnoumjetničko društvo iz Rodoča, te su se pjevale tradicionalne hrvatske božićne pjesme. Upriličena je i predstava koja je posjetitelje vratila u drevna vremena kada se rodio Isus Krist. Najmlađima su podijeljeni prigodni darovi, a stariji su mogli uživati i u kušanju kuhanog vina.

Iz FRAMA-e su podsjetili da se Božić i treba proslavljati u radosti jer je to blagdan koji podsjeća na “jedinstveni ključni trenutak povijesti kada je Bog odlučio uzeti ljudski oblik”.

Uprizorene žive jaslice na Badnju večer privukle su mnoštvo Mostaraca.

“Željeli bismo na najbolji mogući način iskoristiti priliku te prikazati i dočarati pravi duh Božića u njegovu pravom značenju kada se čitava ljudska povijest izmijenila. Riječ je o jedinstvenom i ključnom trenutku naše povijesti kada je Bog odlučio uzeti ljudski oblik. Nakon središnje predstave, moći ćete uživati u glazbenom programu, delicijama kao što su kolači i kuhano vino. S posebnom radošću očekujemo naše najmlađe, za koje smo pripremili božićno iznenađenje. Sve vas srdačno pozivamo da nam se pridružite i na taj način uveličate ovaj događaj!”, kažu u mostarskoj Frami, prenosi portal Doznajemo.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*