Goran Ivanišević nakon 10 godina otkrio: Osvojio Wimbledon sa samo dvije majice

Gostujući u programu Radija 5 BBC-ja, najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević (39) prisjetio se osvajanja trofeja u Wimbledonu prije deset godina.

Tako je Ivanišević, između ostalog, otkrio da mu je u nedostatku povjerenja njegov tadašnji sponzor ” Sergio Tacchini” poslao tek minimalnu količinu opreme.

– Iz redova mog tadašnjeg sponzora Tacchinija mislili su da ću izgubiti već u prvom kolu, pa su mi poslali samo dvije majice. Isto tako, moji drugi sponzori za rekete poslali su mi samo tri reketa jer sam ih često lomio. U to vrijeme ih nisam ni stigao toliko lomiti, jer sam uglavnom ispadao uglavnom u prvim kolima, rekao je Ivanišević i nastavio nakon što se stišao smijeh u studiju.

“Prao sam te dvije majice nakon svakog meča. Igrao sam cijeli turnir u istim majicama i istim čarapama. Kasnije su mi poslali cijelu torbu s majicama, ali sam je vratio i rekao da mi ne treba”.

Ivanišević, jedini tenisač u povijesti koji je do trofeja u Wimbledonu stigao s pozivnicom organizatora, je na kraju objasnio i što je učinio s majicama u kojima je došao do najvećeg uspjeha u karijeri:

“Jednu još uvijek imam kod kuće, a za drugu nisam siguran. Mislim da sam je bacio negdje”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*