Goran Milić i službeno na Al-Jazeeri Balkans

Hrvatski novinar Goran Milić od utorka je i službeno uposlenik “Al-Jazeere Balkans” i njezin ravnatelj programa i vijesti.  Ovo je za “Dnevni avaz” jučer potvrdio sam Milić, ističući da još čeka dobivanje radne dozvole u BiH. Iako se špekuliralo da će Milić 31. siječnja potpisati ugovor s “Al-Jazeerom”, on to nije želio potvrditi, dodajući da o tome ne želi javno govoriti.

– Ja od sutra (utorak) nastupam. U Sarajevo ću doći najvjerovatnije u srijedu ili četvrtak najkasnije. U tijeku su pripreme studija i slični poslovi. Sve se radi temeljito. Ne žuri se pod svaku cijenu, jer se i najmanji propust osjeća godinama. U pitanju je jedan fini ritam. Krug odabira kadrova također se sužava. Ali, osim trojice vodećih ljudi, nitko još nije primljen – kazao je za “Avaz” Milić, koji je od 24. siječnja i službeno u mirovini.

Osim Milića, u timu “Al-Jazeere Balkans” su, za sada, budući generalni direktor Tarik Đođić, te direktor tehnike i bivši uposlenik RTL-a i Nove TV Miljenko Logožar.

Đođić će, saznaje se, dužnost generalnog direktora preuzeti do 10. veljače ove godine.

2 Comments

  1. Pošto nema nezaviskog medija, niti nezaviskog novinara, ineteresuje me kako će ona nova TV postati balkanska CNN, jer ni ona nije nezavisna. No, gledaće se!

  2. GORAN MILIC JE OSTAO MEDJU ZADNJIMA KOJI SU BRANILI BIVSU NAM DRZAVU,,POSLIJE KRVAVOG RATA MILIC POSTAJE IGRAC NA HTV-u ,,ODJEDNOM SE VRACA U ZIVOT–SADA RADI ZA AL-JAZIERU—CUDNI SU PUTEVI ISTINE–MESICEVI POSEBNO,,,DA LI TO OSOBE KOJE BI JOS UVIJEK HRVATICE GLUMILI RADE ONO STO SU I PRIJE RADILI?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*