Harambašić: Vrijeme je da Travnik izabere Hrvata za načelnika

Kandidat za načelnika Travnika Ivica Harambašić očekuje kako će dobiti podršku birača na lokalnim izborima te da će Travnik prvi put nakon rata za načelnika općine izabrati Hrvata i time učiniti pozitivan iskorak za dobrobit svih stanovnika te općine.

U razgovoru za Fenu Harambašić je na upit zašto misli da bi birači trebali glasovati baš za njega, odgovorio da bi njegovo ime trebali zaokružiti zato jer smatra kako će zajedno s biračima vratiti i poboljšati politički gospodarstveni utjecaj Hrvata u Travniku.

Dodao je kako će raditi na nastavku povratka svih prognanih i izbjeglih u svoje domove kao i na obnovi devastiranih obiteljskih domova, bez ikakvih uvjeta.

Također, Harambašić će se zalagati za ravnomjeran razvoj cijeloga područja općine Travnik, rješavajući infrastrukturu koja je preduvjet za razvoj gospodarstva i lokalne zajednice te Travnik
učiniti poželjnim za život svakoga.

Namjerava raditi i na unapređenju rada općinske administracije sa svrhom približavanja usluga svim građanima te intenzivno stvarati pozitivno ozračje za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mjesta kroz pripremu i usvajanje potrebnih planova i dokumentacije.

Po njegovom mišljenju, glavni i prioritetni problem u općini Travnik je povratak i obnova, gdje još uvijek ima oko 11 000 tisuća prognanih Hrvata koji se nisu vratili u svoje prijeratne domove, kao i 2 300 neobnovljenih obiteljskih domova.

Kao prioritete Harambašić je u svom programu naveo i vraćanje u posjed vlasnicima dijela zgrade Isusovačke gimnazije, iznalaženje zemljišta (lokacije) za izgradnju doma HKD Napredak,
zapošljavanje, te unapređenje i razvoj poljoprivrede i gospodarstva.

Harambašić je poručio biračima da izađu na izbore i glasuju za njega jer će on u svom mandatu uraditi i više i bolje od svojih prethodnika.

Što se tiče troškova kampanje, kandidat HDZ-a BiH kazao je kako njegovu kampanju financira OO HDZ-a Travnik sukladnom Izbornom zakonu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*