HDZ BiH uvjeren da će se izboriti za mjesto u Općinskom vijeću Čelića

HDZ BiH istaknut će na predstojećim lokalnim izborima svoga kandidata za Općinsko vijeće Čelića. Vodstvo lokalnog ogranka uvjereno je da će njihov kandidat i ući u Općinsko vijeće, što su na sastanku održanom u Drijenči prenijeli i predsjedniku Županijskog odbora HDZBiH Soli Miji Krešiću.

Drijenča je jedino hrvatsko selo u čelićkoj općini, ali s dovoljnim brojem stanovnika da na izborima, ako bude zajedništva, mogu izabrati “svoga” vijećnika. U HDZ-u BiH duboko vjeruju da imaju najbolji predizborni program za Drijenču, ali i najbolji program za Drijenču u idućih četiri godine kojeg će u Općinskom vijeću predvoditi njihov predstavnik.

Nositelj HDZ-ove liste Vinko Pavlović, koji je doskora živio u inozemstvu, vjeruje da se u Drijenči razloga ostati i bolje živjeti. Tvrdi da je HDZ-ov program realan, transparentan i iskren prema Drijenčanima.

1 Comment

  1. Po popisu stanovništva 1991 godine Drijenča je imala 1204 stanovnika (zajedno sa Bučjem), ako se orjentiramo po tom broju Drijenča bi mogla i trebala da ima puno više zastupnika u OV. To što se događalo u zadnjih dvadesetak poratnih godina je bila čista politička diskriminacija nad Drijenčom i njenim pučanstvom koje je upravo zbog toga bilo prisiljeno potražiti bolju budućnost u susjednim EU-državama. Ali nitko od drjenčana nije gubio nadu da će ipak morati doći bolje vrijeme i za Drijenču.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*