Hrvati Konjica više se nemaju kome obratiti za pomoć

Dali ste se ikada pokušali obratiti Hrvatskom veleposlanstvu za pomoć, savjet ili nešto vezano za vaš opstanak u Bosni i Hercegovini!

Na žalost Hrvati Konjica više nemaju kome, ako prijaviš neugodnosti koje doživiš policiji, za neko vrijeme shvatiš da si ti problem a ne onaj koji je učinio krivično djelo, tako da je javna tajna da policiji samo u slučaju ubistva možeš se obratit ostalo je nepoželjno!

Ne postoji nikakva udruga ili organizacija koja bi stala u obranu i zaštitu povratnika ili bar progovorila o neugodnostima koju dožive! Sve u svemu izgleda da svi forsiraju pa i VRH da se šuti o problemima hrvata povratnika o otimanju našeg grunta i očito je forsiranje tihog iseljavanja, čudan neki lobi vlada ovim prostorom.

U prilogu link na odgovor Hrvatskog veleposlanstva jednom konjičkom povratniku koji je tražio savjet, pomoć i u krajnjem slučaju azil u RH, jer korumpirana vlast u Konjicu i lokalnom katastru nelegalno izvlaščuje hrvate u ovom slučaju u čisto hrvatskom selu od njihove zemlje i djeli je kojekakvim dotepencima iz Bjelimića i ostalih muslimanskih sela isklučivo iz općine Konjic sve u svrhu promjene etničke strukture hrvatskih sela!

Povratnik

Link: Odgovor Hrvatskog veleposlanstva

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*