Hrvatska izgubila obraz zbog kolone i kakanja Đokovićevog cuke

Odjednom su Hrvati, koji će vjerojatno mrziti homoseksualce kad zvižde i šetaju u koloni i onda kad budu u Europskoj uniji, izgubili obraz. Koračanjem prema obećanoj Uniji, Hrvati će morati glumiti da su nešto drugo iako im se ispire mozak kako neće ništa izgubiti ako uđu u EU

Piše: Berislav Jurič | bitno.ba

Hrvatsku, koja ovih dana kroz zube slavi povijesni korak prema Europi te vrši posljednje pripreme za dolazak turista na Jadran, potresla su dva velika skandala.

Povorku homoseksualaca u Splitu, koji neshvatljivo žele održati mirne šetnje uvijek tamo gdje ih ne žele i pokazati da su gay iako ih nitko ne pita i ne gnjavi tko su i što su, napalo je, izgađalo i izvrijeđalo skoro dvjesto ljudi.

Mediji i političari skočili su u obranu kolone rekavši kako lice koje su pokazali splitski batinaši, nije europsko lice Hrvatske i da ne misle svi kao oni kojima nije bilo žao baciti rajčicu na povorku. Odjednom su Hrvati, koji će vjerojatno mrziti homoseksualce kad zvižde i šetaju u koloni i onda kad budu u Europskoj uniji, izgubili obraz. Koračanjem prema obećanoj Uniji, Hrvati će morati glumiti da su nešto drugo iako im se ispire mozak kako neće ništa izgubiti ako uđu u EU.

No, eto, pokazalo se kako će morati izgubiti mržnju prema homoseksualcima. A i to je nešto.

Drugi skandal nezgodna je dobrodošlica obitelji Đoković, koja je zajedno s, pokazat će se najvećom žrtvom indicenta, psom, zaglavila s jahtom na morskoj granici Hrvatske. Novakovi roditelji i njihov ljubimac, morali su čekati na moru policijske provjere jesu li prekršili zakon. Iako su imali dozvolu da uplove u hrvatski dio Jadrana, djelatnica carine preračunala se, pa je policiji rekla kako su Đokovićevi prekršili 12 milja koliko su smjeli duboko ući u hrvatske vode.

Obitelj je platila kaznu i izgubila volju da posjeti Dubrovnik. No, u cijeloj toj priči najviše je stradao ljubimac Đokovićevih jer se Novakov otac požalio kako bezobrazna hrvatska policija njihovom psu nije dala ni na toalet dok su se rješavali problemi s papirima i miljama.

Tako će Hrvatska, turističku sezonu, pored svakodnevnih premlaćivanja turista koji nisu u koloni, početi s mrljama na gostoprimstvu.

Da homoseksualci nemaju čudnu potrebu da galame u koloni kako su jednaki kao drugi, iako im nitko ne brani da ispijaju svoje tjelesne sokove u trenutcima koji bi se trebali zvati intima i da se pas Đokovićevih pošteno pokakao nakon stresa s policijom, Hrvatska bi bila raj za turiste i kolonaše.

Ovako će se opet provlačiti priča kako je Hrvatska izgubila europski obraz. A ustvari su joj stavili izmišljenu masku umjetne trgovačke udruge, koja potiče raznorazne kolone i svaki narod tjera u red umjetnih pravila.

1 Comment

  1. Djelatnici radi ovog propusta otkaz, jer ovo nije prvi put da radi glupih ljudi Hrvatska bude crna ovca.

    A što se tiče paradiranja, ma kome oni nešto dokazuju. Spličani u pravu ste ne pretvarajte taj lijepi grad u Sodomu. Jadni hrvatski političari sa svojim izjavama o gey paradi, svašta će reći da sačuvaju fotelju i oni će se omotati zastavama ovih degenerika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*