Izetbegović: Ne pravite krizu u zemlji zbog jednog ili dva ministarstva

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović pozvao je političke stranke da “ne prave krizu u zemlji zbog jednog ili dva ministarstva”. U razgovoru s novinarima u Sarajevu Izetbegović je ustvrdio kako njegov optimizam da se može formirati vlast u BiH nije bio neutemeljen, jer je i ranije govorio da se sve svelo na dogovor o jednom ili dva ministarstva i tu je stvari trebalo riješiti.

“To se može riješiti u jednom danu i pozivam ih da ne prave krizu u zemlji zbog jednog ili dva ministarstva”, poručio je Izetbegović.

Upitan je BiH potreban OHR, Izetbegović je rekao da je on mislio da u BiH ima zrelosti i snage za dogovor. “Mislio sam da je vrijeme za to da zemlju povedemo sami, da se dogovaramo, ali, nažalost, demantirali su me”, rekao je Izetbegović.

1 Comment

  1. KO TO PREDSTAVLJA TVOJE MUSLIMANE-TI ILI KLONIRANI HRVAT-Z.KOMSIC–LE LAZI MUDJAHEDINU–NECES LAHKO DO ISLAMSKE BIH BAKIRE–BIH CE BITI ZAJEDNICA 3 RAVNOPRAVNA NARODA,ILI JE NECE NI BITI–AKO TI MINISTARSTVA NISU BITNA DAJ IH ONDA HRVATSKIM STRANKAMA KOJE SU HRVATI PODRZALI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*