Izvori blisku SDP-u tvrde: Omjerom 4:1 Ustavni sud odbacit će primjedbe HDZ-ova?!

Ustavni sud Federacije BiH u srijedu će donijeti odluku po zahtjevu odlazeće predsjednice FBiH Borjane Krišto za ocjenu ustavnosti izbora novog predsjednika i dvojice potpredsjednika FBiH te rukovodstva i radnih tijela Doma naroda Federalnog parlamenta.

Iz Ustavnog suda jučer nije bilo moguće dobiti nikakav detalj više, osim da će rasprava biti održana bez prisustva javnosti.

Kako je priopćeno, javnost će o sudskoj odluci biti obaviještena pisanim putem u poslijepodnevnim satima, odnosno nakon 15 sati.

Ustavni sud dobio je 18. ožujka zahtjeve Borjane Krišto i zamjenika federalnog premijera i ministra financija FBiH Vjekoslava Bevande.

Portal Vijesti.ba jučer je objavio da iz izvora bliskih SDP-u saznaje da je odluka Ustavnog suda Federacije BiH već poznata:

– Kako nam je rekao naš izvor, Ustavni sud glasat će omjerom 4:1 u korist stranaka potpisnica tzv. platforme te će time i definitivno kao legalno biti potvrđeno konstituiranje Doma naroda FBiH i Predsjedništva FBiH na sjednici od 17. marta – naveo je taj portal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*