Još jedna neuspješna potraga za Antonijom Bilić

Još jedna potraga za Antonijom Bilić završene je bez rezultata. Četrdesetak policajaca i pripadnika gorske službe spašavanja danas je pretraživalo teren od sela Paravinje do Berberovog kuka u dužini od nekoliko kilometara, kao i uz obalu i korito rijeke Zrmanje, no i ovaj puta bez rezultata, a sutra, kako je Čedo Romanić iz šibenske policije, sutra najvjerojatnije neće biti nastavljena.

“Ovo područje nismo dosad pretraživali, a osim područja uz jezero Muškovci i Berberovog kuka pretražili smo i otočić u okviru rijeke Zrmanje tragajući za tijelom nestale Antonije Bilić. Prikupili smo više podataka koje smo u međuvremenu raščlanili našom krim obradom”, rekao je Romanić, čije riječi prenosi Večernji list, ne želeći otkriti koji su to podaci ili analitičke obrade koje su ih dovele na danas pretraženo područje.

Ponovne potrage motivirane su pretpostavkom da je Dragan Paravinja, koji je na šbenskom sudu optužen za unojstvo Antonije Bilić, tijelo svoje mogao donijeti i sakriti na područje koje najbolje poznaje, u blizini zaseoka Paravinje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*