Jurišić i Čović jedan za drugog tvrde: Jadna mu majka!

Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine reagirala je na riječi predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića, koji je u utorak na novinarsko pitanje da prokomentira izjavu predsjednika HSP-a Zvonke Jurišića da će sazvati konstituirajuću sjednicu Doma naroda izjavio: Jadna mu majka, šta će on sazvati, pa on nema ni jednog delegata u Domu naroda.

– HSP podsjeća dr. Čovića, koji je „priprostim  čuđenjem“ komentirao izjavu predsjednika HSP-a BiH dr. Zvonke Jurišića glede sazivanja konstituirajuće sjednice Doma naroda Federacije, kako je predsjedatelj Doma naroda Stjepan Krešić član Hrvatske stranke prava BiH, stoji u priopćenju HSP-a.

HSP navodi kako ih ne čudi retorika neprimjerena doktoru znanosti, ali i neargumentirane tvrdnje, kako kažu, „čovjeka koji se našao izgubljen u vremenu i prostoru“.

– Kako bismo doktoru Čoviću učinili uslugu i vratili mu izgubljeno pamćenje, moramo ga podsjetiti zašto se danas upravo on nalazi u nezavidnom položaju i zašto njegove riječi upućene predsjedniku HSP-a, u kojemu se ne libi spomenuti mu majku, više odgovaraju njegovoj situaciji, stoji u priopćenju HSP-a u kojem su na Čovićevo „jadna mu majka“ upućeno Jurišiću odgovorili:.

– Dakle, doktore Čoviću, jadna Vam majka jer više nema aviona JNA koji su bombardirali hrvatske gradove, a koje ste Vi marljivo servisirali! Jadna Vam majka jer na svojim leđima nosite breme 20-ak krivičnih prijava! Jadna Vam majka što ste se doveli u situaciju da, uz vile, gradite i zatvor u koji će vas odvesti počinjena djela na kojima se temelje spomenute prijave. Jadan Vam punac na čije ste ime kupili velebna zdanja u Zaostrogu. Jadni Vi, Vaša bliža i šira obitelj i svi Vaši produkti i karikature, onoga dana kada u Bosni i Hercegovini zaživi pravna država, a Vi krenete putom Vašeg prijatelja, doktora Ive Sanadera, stoji u priopćenju HSP-a, te se dodaje:

– Ali ono što Vam HSP BiH posebno ne može dopustiti i na što neće ostati nijem, jeste majorizacija koju činite nad hrvatskim narodom. Zar Vas sjećanje uistinu toliko slabo služi, da ste u potpunosti zaboravili tko ste zapravo? Vi ste se doktore Čoviću izjasnili kao Jugosloven i svoje opredjeljenje zapečatili ćiriličnim potpisom. Zar nije majorizacija nad hrvatskim narodom kada ga predstavlja čovjek koji nije dio tog naroda, koji ga se, štoviše, odrekao i koji sada, logično, može pripadati isključivo skupini Ostali?, stoji na kraju priopćenja HSP BiH.

4 Comments

 1. Jadna Vam majka jer na svojim leđima nosite breme 20-ak krivičnih prijava!

  Suti Yurisicu, uskoro ces i ti pred sud glede pronevjere 41 milijun iz ZH Zupanije!

  Jadan Vam punac na čije ste ime kupili velebna zdanja u Zaostrogu.

  Suti Yurisicu, da vidimo sto ti imas od imovine:

  Stanovi: Mostar, Makarska, Zagreb

  Gradjevinsko zemljiste: Posusje, Mostar

  Firme: Stomatološka ordinacija Dr Zvonko Jurišic, suvlasnik Adria- dent doo ITD.

  Nije valjda ovo Yurisicu od bavljenja stomatologijom 😀

 2. dOK Got Hrvati budu razjedinjeni nece imat uspjeha. Muslimani uvjeke naci kavog klipana za kojega Hratski nacionalni interesi nepretstavljaju nista. Stara prica samo slozna braca nove dvore rade. Vi narede pripoznajte ljuda koi rade za dobrobit Hrvata u B. i Hercegovini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*