Katalog za Guinnessa: “Neodoljiva Hrvatska” izaći će u formatu 1,3 x 1,65 metara!

Zagrepčanka Sunčana Matić, vlasnica agencije Lux promocija, već godinu i pol priprema najveći turistički katalog na svijetu, s nakanom da uđe u Guinnessovu knjigu rekorda. Ako uspije, neće biti prva iz Hrvatske kojoj je to pošlo za rukom, sa sasvim sigurno će priskrbiti veliku popularnost ne samo sebi nego i najvećim vrednotama i ljepotama svoje zemlje.

Katalog će biti objavljen pod naslovom “Neodoljiva Hrvatska”, dimenzija 1,3 x 1,65 metara.

Sunčana Matić njime svijetu želi ispričati najbolje i najljepše iz hrvatske povijesti i sadašnjosti, najvažnije o identitetu, gospodarstvu Lijepe Naše i sve o znanjima te potencijalima njenih ljudi, a cilj je i promovirati modernu Hrvatsku kao turističko odredište, piše Večernji list.

Katalog će, dakako, imati i svoju klasičnu verziju, formata A4 na tristotinjak stranica. Unikatni katalog veličine većeg ormarića s Guinnessova bi trona trebao zbaciti nešto manji njemački modni katalog, koji je najveći već devet godina.

Autorica projekta S. Matić očekuje realizaciju tijekom idućih nekoliko mjeseci.

2 Comments

  1. Pretpostavljam kako je uzbudljivo kreirati tako neobične ali općekorisne stvari…
    Vjerujem kako će sve proći onako kako je autorica Sunčana Matić i zamislila…
    Čestitam unaprijed.
    Usput molim da mi odgovorite na pitanje, kome se u Hrvatskoj treba obratiti ako imate nešto zanimljivo za Guennessa?

  2. Poštovani,sve pohvale za Vaš projekt.Molim Vas ako ste u mogućnosti pošaljite mi broj tel.kako bih snimila razgovor za Radio.
    lp od Mire

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*