Kći Desnice Radivojevića Autokući Lijanović duguje desetak rata kredita

Dok Desnica Radivojević, nakon deset godina provedenih na visokim političkim funkcijama, danas izjavljuje da je žrtva SDA, sve je više onih koji tvrdeda su žrtve prevare federalnog ministra prostornog uređenja i članova njegove obitelji, piše Slobodna Bosna.

Tako su se, ohrabreni njegovom smjenom, ponovno oglasili radnici sarajevskog Feroelektra, koji su javnosti predočili konkretne dokaze kako je Radivojević, u vrijeme dok je bio na poziciji federalnog ministra trgovine, otvoreno radio u korist vlasnika kompanije Stanić invest.

Diskretniji su, piše Slobodna Bosna, bili Mladen i Jerko Ivanković Lijanović koji su se političkim partnerima požalili da kći Desnice Radivojevića već duže vrijeme ne plaća rate za automobil kupljen u Autokući Lijanović.

Ona je, navodno, uz pomoć brata, kojeg je federalni ministar poljoprivrede Jerko Ivanković Lijanović zaposlio kao svog savjetnika, u Autokući Lijanović kupila automobil na leasing, ali nije platila posljednjih desetak rata.

Tjednik također napominje da Radivojevićeva supruga i kći žive u Srbiji, u Bajinoj Bašti, gdje bi im se uskoro trebao pridružiti i Radivojević mlađi, budući da je malo vjerojatno da će ostati Lijanovićev savjetnik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*