Kerum: Srbi su izvor svih problema u Hrvatskoj

Splitski gradonačelnik Željko Kerum u HTV-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” izjavio je da su Srbi izvor svih problema u Hrvatskoj i da je to mišljenje cijele države, ali da većina nikada nije imala priliku to kazati, zato što ih niko nije pitao za mišljenje.

“To što sam ja rekao, to je moje mišljenje i mišljenje cijele države, samo što se većina države nikada nije našla u situaciji da je neko pita za mišljenje o Srbima”, rekao je Kerum, prenio je Index.hr.

On je ponovio da je njegova greška što je ušao u politiku i da je izvor njegovih problema njegova sporna izjava da bi Srbi trebali znati gdje im je mjesto i da nikada ne bi htio da ima Srbina za zeta.

Kerum, također, tvrdi da Srbi imaju većinski utiecaj na medije i na novac u Hrvatskoj.

“Djeluju u Europi, a kamoli u Hrvatskoj, to su strašne pozicije, pogotovo u medijima. Ja sam samo rekao ono što većina naroda misli i ono što ja mislim”, rekao je Kerum.

“Nije mi žao ničega, radio sam pošteno i marljivo, mnogim sam ljudima pomogao, iako meni nikada nitko nije pomogao. Tako je to u našem narodu, kada si na vrhu svi žele biti uz tebe i pomoći ti, a kada padneš svi te napuste”, zaključio je na kraju Kerum.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*