Kljuić: “Naravno da se brinem za sebe i zbog toga nigdje ne putujem”

Stjepan Kljuić, bivši član Predsjedništva BiH i bivši, drugi po redu u povijesti te stranke, predsjednik HDZ-a BiH, strahuje da bi mogao biti uhićen po srbijanskoj tjeralici.

“Naravno da se brinem za sebe i zbog toga nigdje ne putujem”, izjavio je Kljuić u intervjuu portalu Dnevnog avaza, ističući kako je upozoren od glavnog tužitelja BiH Milorada Barašina da postoji mogućnost da bude uhićen ako pređe granicu.

Komentirajući slučaj uhićenog generala Jove Divjaka, Kljuić je rekao da je Divjak “biser u povjesti BiH, ali je u ovom slučaju bio neoprezan”.

“Njegova je sreće što je uhićen u jednoj civiliziranoj zemlji kao što je Austrija, čije će pravosuđe moći procijeniti da on u Srbiji ne može imati pošteno suđenje”, rekao je Kljuić.

11 Comments

  1. treba te i uhapsiti i predati srbiji,,
    NEKA TE ONDA STJEPANE BRANE LAGUMDJIJA,,TIHIC,MLADJI IZETBEGOVIC,,STJEPANE TI NABROJANI SU NAMJESTILI IGRU ILIJI JURISICU DA SLETI AVIONOM U BEOGRAD–I TI CES SLETJETI AUTOBUSOM AKO TREBA,,VISE VOLI I CUVAT SE SVAKOG ARAPSKOG MUDJAHEDINA OD TEBE I SLICNIH–IZDAO SI STJEPANE HRVATSKI NAROD BIH U IME LAZNE POLITIKE NEKE GRADJANSKE BIH–STJEPANE OSTANI TAMO GDJE SI–U SARAJEVU.

  2. M.C.OTIĐI I ŽIVI U KAMENJARU I OSTAVI NAS TVOJI EKSTREMNI KOMENTARA NA SVE SARAJEVSKO.HSP OVAJ POSTAJE DOSADAN.AKO SA SARAJEVO NESVIĐA M.C.SELI I OSTAVI LJUDE KOJI HOĆE ŽIVJETI U OVOME GRADU I DRŽAVI.

  3. HSP, a kliko to ima Hrvata u Sarajevu? Možda se još držite one teorije o cvijeću? A idete u koaliciju sa SDP-om. Pa to je čista shizofrenija!!!

  4. m.c. dosadan dosadan si ljudima koji nerazmišljaju kao tvoja glava.imamo pravo drugaćije misliti i govoriti.HSP pusti dosadnjakovića neka sanja H-B jer HDZ sigurno pada u Hrvatskoj poslije izbora.

  5. Padaju oni i u Hrvatskoj i u Bosni sve za interes naroda kradi otimaj i izdaj kako branitelje tako i teritotij vjekovni Hrvatski kao što je Posavina sram ih bilo sve im se od glavu razbija…..

  6. Kad vam odgovara onda ima a kad ne onda nema pa Vi ste njihova filijala ko vam pomaže financiski ili ko dolazi ovdje da dijeli savjete. Šta je uskok istražio za Ljubića ko daje pare za kampanju predizbornu ..Nemoj te se praviti Englezi i nemojte biti licemjerni ista je to bagra !!!!!

  7. Vi HSP-ovci patite od neke manije gonjenja pa svud oko sebe vidite HDZ-ovce. To, doduse, nije ni cudno kad ste na izborima prosli tako kako ste prosli, prakticki su svi Hrvati u BiH HDZ-ovci. No, ja ne glasujem na izborima u BiH, a ni u Hrvatskoj. I nisam clan nijedne stranke. Ali me jednostavno nervira to sto Bosnjaci odlucuju o tome koji ce Hrvati zastupati u hrvatski narod u institucijama BiH. A vas u HSP-u to ne nervira?

  8. Politicki program stranke prava nama nacionalnog pravca, radi po drektivi Muslimanske politike. Muslimanska politika stvara B. i Hercegovinu po principu Serijatskog zakona

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*