Komšić: Spali biste sa stolice kad bih rekao tko je tražio da se ne procesuiraju zločini nad Hrvatima VIDEO

Željko Komšić, hrvatski član Predsjedništva BiH i kandidat SDP-a za ponovni izbor na tu dužnost na predstojećim izborima, optužio je jednog hrvatskog političara da je tražio da se ne procesuiraju zločini počinjeni 1993. godine nad bugojanskim Hrvatima.

Gostujući u emisiji Dobar, Loš, Zao, mostarske HTV Oscar C, a nakon upornog insistiranja viditelja emisije Maria Vrankića da odgovori na pitanje zbog čega se zločini nad Hrvatima ne procesuiraju, kako to da je general Atif Dudaković još na slobodi, da nisu osuđeni odgovorni za ubojstvo generala HVO-a Vlade Šantića, Komšić je odgovorio:

– Gospodine Vrankiću, izvrnuli biste se s te stolice, ali vam to neću reći. Neću vam to reći.  Spali biste s te stolice kad bih vam rekao, tko je došao tražiti da se zločin, slučaj zločina nad bugojanskim Hrvatima ne procesuira, i da se to ne dira… Nije ni Bošnjak ni Srbin!

Željko Komšić odbio je Vrankićev poziv na sučeljavanje s ostalim kandidatima za hrvatskog člana Predsjedništva uz ne baš uvjerljiv i prilično paradoksalan izgovor kako neće da se sučeljava na etničkoj osnovi, na što mu je Vrankić odgovorio kako bi se sučelio s pretendentima na istu dužnost – hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.

4 Comments

  1. NE MOGU DA VJERUJEM KOJA DEMAGOGIJA OD STRANE KOMSICA, JA SAM IZ SARAJEVA I ZNAM TACNO DIJELOVE GRADA U KOJIMA JE SDP VLAST(JER JE KOMSIC REKAO DA NISU BILI VLAST)…NPR OPCINA NOVI GRAD GDJE JE DIREKTORICA SKOLE I PROFESORI IZABRANA PO NACIONALNOM KLJUCU JEDNOG NARODA
    OD STRANE SDP-A , TAKVIH SLUCAJEVA IMATE NA STOTINE , SDP IMA MOC VLADA POLA GRADA DRZE.AKO HOCETE ZEMLJU ILI NEKI PROSTOR NE MOZETE BEZ SDP-A, KOMSIC JE PREPOTENTAN I BEZOBRAZAN . PODRZIMO HRVATSKU KOALICIJU

  2. MOLIM VAS DA OBJAVITE, JA NE ZNAM STA MISLI KOMSIC, ALI SDP IMA VLAST I U KANTONALNOJ SKUPSTINI U SA, MISLIM DA NE MOZETE ZEMLJU KUPITI BEZ SDP-A!STRASNO JE KAKO JE RAZGOVARAO SA VRANKICOM, A VRANKIC LIJEPO S NJIM, E MOJ VRANKICU DA ZNAS STA NAM SDP RADI….

  3. Pa gospodine Komsicu, vi i jeste clan Predsjednistva zbog otnicke podijeljenosti u BiH, inace nikada ne bi bili.
    A sto bi to gosp. Vrankic spao sa stolice? Mi smo navikli na svasta od vas politicara, tako da nas nista ne moze iznenaditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*