Komšić: Srbijanske vlasti su u svakom trenutku znale gdje se nalazi Mladić

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je da mu je izuzetno drago što je Ratko Mladić uhićen i što će se naći na optuženičkoj klupi i odgovarati za sva strašna zlodjela počinjena na teritoriju Bosne i Hercegovine, a pogotovo za genocid počinjen u Srebrenici.

“Iako su pojedini izgubili nadu da će doći do njegovog uhićenja i da će i on, kao i politika koju je zastupao devedesetih godina, izbjeći odgovarati pred sudom pravde, to se nije dogodilo. Ovo uhićenje dokazuje da su srbijanske vlasti u svakom trenutku znale gdje se nalazi Ratko Mladić, kao što su znale gdje se nalazi i Radovan Karadžić. Očigledno je da su i jedan i drugi Srbiji služili samo kao moneta za potkusurivanje u pregovorima sa Europskom unijom. Tek u onom momentu kada je EU Srbiji odlučno postavila, kao uvjet daljem pridruživanju, uhićenje Ratka Mladića, ono je i uslijedilo”, istaknuo je Komšić.

Član Predsjedništva BiH dodao je da se nada će uhićenjem Mladića i osudom prestati da se baštine djela i glorificiraju najveći zločini koji su se dogodili u Europi nakon Drugog svjetskog rata.

“Ovo uhićenje treba biti upozorenje i za sve one ratne zločince koji se još uvijek skrivaju, da će trenutak uhićenja sigurno doći! Nažalost, za obitelji žrtava sigurno više nego kasno, ali uhićenja se moraju dogoditi i pravda mora biti zadovoljena”, rekao je Komšić.

4 Comments

  1. ETO KONACNO SE JAVIO KLON OD HRVATA ZELJKO KOMSIC,,PARDON ,,TO JE CLAN PREDSJEDNISTVA BIH KOJEG SU MUSLIMANI MASOVNO IZABRALI–A TREBAO BI HRVATE PREDSTAVLJATI–JA MORALA I PODLA COVJEKA.

  2. KOMSICU TI IZRODE PODLI,,,PODLI MUDJAHEDINSKI SINE–U CIJE SE IME JAVLJAS KLONU USMRDJENI–SRBI SU NAROD JAKE NACIONALNE KULTURE–NEMALU KLONIRANE PODLACE POPUT TEBE,,PRODAJU I HAPSE KADA MORAJU–TO ISTO RADE I TVOJI MUSLIMANI U SARAJEVU–KOGA BI SADA ODGLUMIO KLONIRANI IZDAJNICE?

  3. Kledajuci sa nacionalnog gledista. Mladic i njegova ideja. Ostvarili su Srpsku republiki. Kospodin Komsic on ostvaruje muslimansku zamisao unistenje Hrvata u B. i Hrcegovini. Koje tu ratni zlocinac. Komsic koji unistava svoj narod Hrvate (ako je on htvat) ili Mladic koji je Srbima ostvario republiku. Ti zakljuci

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*