Korisnicima iPhonea dostupna besplatna inačica aplikacije HR Biblija

hr-biblija-iphoneNakon što je u ožujku 2012. Kršćanska sadašnjost u prodaju ponudila aplikaciju HR Biblija za iPhone, a od 23. studenoga 2012. godine i poboljšanja u novim verzijama 1.1 i 1.2, sada je na AppStore-u dostupna i besplatna varijanta iste aplikacije – HR Biblija free za iPhone.

Ova verzija aplikacije korisnicima daje osnovne mogućnosti plaćene verzije aplikacije, kao što su pregled cjelokupnog biblijskog teksta (koji se dohvaća putem interneta), pretraživanje prema popisu biblijskih knjiga i glava, te izbor između tri fonta i dvije teme (dnevni i noćni prikaz).

Tako je svim korisnicima iPhone uređaja omogućeno besplatno korištenje hrvatskog prijevoda Biblije u izdanju KS-a, na isti način kako je to sredinom prosinca 2012. godine ponuđeno i korisnicima pametnih telefona koji koriste Android operativni sustav za mobilne telefone.

Za sve one koji žele koristiti naprednije funkcije bazne aplikacije, i dalje je u prodaji aplikacija HR Biblija (ver. 1.2) za iPhone, koja u sebi ima ugrađen cjelokupni biblijski tekst, kvalitetnu tražilicu prema broju knjige i glave, ali i prema pojmovima, te veći broj drugih funkcionalnost (dodavanje bilješki i knjižnih oznaka, dijelenje teksta, dnevnik čitanja), a prikazom je prilagođena i za prikaz na iPad uređajima. [kta/ika]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*