Kosor: Pelješki most je potreban i nastavljamo ga graditi!

Predsjednica hrvatske vlade lade Jadranka Kosor otvorila je u petak radove na izgradnji sustava obrane od poplava u Metkoviću, vrijedne 28,5 milijuna kuna.

Premijerka Kosor je istaknula je da je to iznimno vrijedna investicija koja će omogućiti drugačiji život, bolji život i miran san svim stanovnicima, ali omogućiti i nova ulaganja u gospodarstvo u ovom kraju. Dodala je kako će gotovo devet kilometara ovog nasipa omogućiti zaista pravu i solidnu obranu od poplava.

Kako prenosi Hina, Kosor je izjavila da će se u rujnu radovi na Pelješkome mostu nastaviti, za što je i zatvorena financijska konstrukcija. »Riješili smo sva pitanja oko Pelješkog mosta, a stajalište je Vlade da se most treba graditi«, rekla je premijerka u Metkoviću. »To je opredjeljenje Vlade, za razliku od SDP-a koji najavljuje da bi, ako bi oni došli u priliku, zaustavili sve radove jer smatraju da most nije potreban«, poručila je Kosor. Treba doći iz Zagreba ili iz Varaždina u taj kraj i vidjeti što to znači za cijelu Dubrovačko-neretvansku županiju, ali i za Hrvatsku, dodala je.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*