Lagumdžija je HSP i NSRB namamio na fotelje

“Od početka je moglo biti jasno da je nametnuta lažna dilema između tzv. programske i matematičke koalicije, odnosno između onih koji, kao, zagovaraju podjelu vlasti po principu odgovornosti i posla, i onih koji je zagovaraju samo kao raspodjelu fotelja. Kako su Lagumdžija i Tihić sastavili četiri stranke za potpisivanje svoje Platforme? Tako što su ‘namamili’, uime zastupljenosti ‘hrvatskih’ stranaka, mali, marginalni, programski desni HSP i grupno-interesne Lijanoviće. Na što drugo nego na – fotelje! I napravili svoju ‘matematiku’. Ili, što je drugo nego ‘matematika’ i sura manipulacija način na koji Lagumdžijina koalicija pokušava steći ‘hrvatsku’ prevagu preko kandidata iz županija u Domu naroda Federacije!”

Ivan Lovrenović, književnik, u intervjuu agenciji Fena koji je prenio “Večernji list”

9 Comments

 1. Cudna jada od Mostara grada
  sve od lani, pa evo do sada
  kako DRAGAN od ZLATKA strada

  Bol boluje LJutodočka vila
  bol boluje nikom ne kazuje

  Sine Dragane ti rumena ruzo
  kazi majci, sta te boli, duso

  Mene boli i srce i glava
  jer moj Zlatko s’ Zvonkom razgovara

 2. HSP ima glasove, samo premali broj da bi bio glavna hrvatska stranka u vlasti BiH. Ovako koze biti samo SDP-ov prirepak.

 3. MI NISMO PRILJEPAK NIĆIJI NI SDP I SAMO SU NAŠI PROGRAMI ISTI U NEKIM STAVKAMA.HSP IMA DOVOLJNO GLASOVA DA ZASTUPA HRVATSKE INTERESE I NIJE SAMO HDZ I HDZ 1990 NOSILAC HRVATSKE VOLJE.

 4. Glasova imate, to nitko ne moze sporiti, samo premalo. Kad skupite 50 % plus jedan glas, onda cete zastupati Hrvate u BiH. Ali nakon ove blamaze s SDP-ovom Platformom, to nece biti nikad. Na sljdecim izborima nitko nece glasovati za vas. Zasto bi netko dao glas HSP-u, znajuci da ce ga HSP prepustiti SDP-u. Lakse mu je odmah na birackom mjestu glasovati za SDP.

 5. VIDJEĆEMO KOLIKO GLASOVA DOBITI HSP U MJESTIMA GDJE SU HRVATI MANJINA.HDZ NEMOŽE PRIHVATITI DA HRVATI SVI ISTO NEMISLE SVOJOM GLAVOM I OVO NISU NIŠTA MANJI HRVATI OD VAS HERCEGOVAĆKI.HRVATI JESMO I HSP IMA GLASOVE KROZ KOALICIJU SA HDZ 1990 I MOŽE SE LJUBIĆ LJUTITI KOLIKO HOĆE ALI OVO JE PRAVA ISTINA.

 6. HDZ BiH NE SHVATA DA SVI HRVATI NISU GLASALI SAMO ZA NJIHOVU OPCIJU.JELI HRVATI MANJI KOJI GLASA ZA HSP HSS-NHI SDP ILI NSRZB? PROŠLA SU VREMENA DOMINACIJE STOŽERNE STRANKE I TREBA SHVATITI DA DEMOKRACIJA NE POĆINJE JEDNO PATRIJSKIM MIŠLJENJEN U DRUŠTVU I NARODU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*