Lagumdžija: Tripoli će biti Disneyland u odnosu na ono što bi se moglo dogoditi ovdje

Ako do kraja ožujka ne bude formirana vlast u FBiH i na državnoj razini, ulice Tripolija bit će Disneyland u odnosu na ono što bi se moglo dogoditi ovdje, kazao je u izjavi za medije predsjednik SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija.

Ipak, rekao je, to se neće dogoditi. “Federacija BiH imat će Parlament, Federalnu vladu i dobit će proračun, predsjednike i potpredsjednike. Tko će to biti, to je manje važno”, dodao je Lagumdžija.

SDP će učiniti sve da BiH dobije što bolju vlast. “Također, SDP BiH će učiniti sve da zaustavi one koji žele kreirati kaos, pravni vakuum i nesigurnost te neće dozvoliti da se 1. travnja probudimo kao prevareni”, rekao je Lagumdžija.

Predsjednik SDP-a BiH još jednom je pozvao sve političke aktere da se pridruže u izgradnji BiH. “Oni koji žele da je blokiraju i da uvode kaos, neka im je Bog na pomoći”, naglasio je Lagumdžija.

6 Comments

  1. tako je ZLAJO samo izvoli,,do juce si sa PATRIOTSKOM LIGOM bio i branitelj MUDJAHEDINA,,da ti pocetak objasnim–bit ce ti uspjesan–DUGOROCNO TVOJI MUSLIMANI TAJ RAT NIKADA DOBITI NE MOGU–TI NISI SOCIJAL DEMOKRATA-TI SI JEDAN OBICAN MUSLIMANSKI NACIONALISTA-ZLAJO NECES TAKO LAKO DO DJAMAHIRIJE.

  2. m.c smiri živce i jeli sdp zvao hdz nekoliko puta da postanu dio vlasti.ako neće njihov problem i neka puste one koji hoće raditi.kome se nesviđa ima svoje pravo ali neka nedira one koji žele raditi da narod ima kruha mirovine i posao.

  3. moji zivci su mirni–MUDJAHEDINSKI PRAVASU,,
    ZLAJO BI TREBAO BITI SOCIJALDEMOKRATA,,NE MUNDJAHEDIN POPUT TEBE–DRZI SE DNEVNOG AVAZA.

  4. Dodik smatra da SDP priziva međunarodnu intervenciju: Bio sam u Diznilendu, ne znam je li i Lagumdžija?!

    Suknu mu ga Dodik !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*