Lifecrowd – nova društvena mreža kojoj je cilj odvojiti ljude od računala

Jedan novi društveni site na internetu se nada da će ljude odvojiti od njihovih računala i odvući ih u stvarni svijet. Lifecrowd – kako se zove novi site – organizira razna zbivanja, poput sportskih susreta ili tečajeva kuhanja, i potiče ljude da dođu, druže se i stvaraju nova prijateljstva.

Kušanje vina sjajna je prilika da se sretnu novi prijatelji i druži sa starima, što je tek jedno od zbivanja koje vodi jedinstvena nova kalifornijska društvena mreža. Lifecrowd posebno bira zbivanja koja se sviđaju onima dvadesetih i tridesetih godina koji tragaju za zabavnim novim iskustvima.

Grupe su male, tipično sa šest do osam ljudi. Cijene su također niske, većina događanja košta od 10 do 30 dolara po osobi. Susreti u San Franciscu uglavnom su naciljani na one koje zanimaju umjetnost i obrti, cvijeće i vrtlarenje, te gurmansko kuhanje, dok je Los Angeles više orijentiran ka atletskim zbivanjima.

Laci White, voditeljica Lifecrowd San Francisco, kaže: “Lifecrowd je tržište društvenih aktivnosti. Dok vas Facebook i Twitter drže na internetu, mi vas odvlačimo od ekrana i pružamo prilike da učite i radite nove stvari po dostupnim cijenama kroz aktivnosti koje vode lokalni znalci.”

Premda postoji online komponenta s profilom i fotografijama, kao i mogućnost ulogiravanja kroz Facebook, naglasak se stavlja na to da se online okruženje koristi za pristup zabavnim aktivnostima u stvarnom svijetu.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*