Lijanović strankama iz RS nudi mjesto ministra vanjskih poslova

Predsjedništvo Narodne stranke Radom za boljitak jučer je u Sarajevu “snažno istaklo kandidaturu predsjednika Mladena Ivankovića Lijanovića za predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine”, objavljeno je na web stranici ove stranke.

Ovim činom, stoji dalje u ovom priopćenju, “Narodna stranka Radom za boljitak nastavlja svoju bespoštednu desetogodišnju borbu za boljitak građana BiH, spremno preuzimajući obaveze i odgovornost sa jasno pripremljenim programom, ciljevima i konkretnim mjerama za naredne četiri godine”.

“Uz kvalitetan program koji nudim, kao kandidat za predsjedatelja Vijeća ministara BiH, uz četiri mjesta u Vijeću ministara, strankama iz Republike Srpske ukoliko me podrže, nudim i mjesto prvog čovjeka Ministarstva vanjskih poslova BiH”, izjavio je Mladen Ivanković Lijanović, predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i kandidat za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH.

“Podržavajući moju kandidaturu, stranke iz Republike Srpske dobivaju ono što traže, ja ih pozivam da zbog građana BiH, koji nemaju više vremena za gubljenje otkočimo proces implementacije vlasti na razini BiH”, izjavio je Mladen Ivanković Lijanović.

Predsjedništvo Narodne stranke Radom za boljitak je razmatralo i rad Federalne Vlade, ocjenjujući ga vrlo dobrim, te je donijelo odluku kojom od stranaka Platforme traži ukidanje doprinosa na plaće u proizvodnom sektoru i ukidanje neoporezivog toplog obroka i prijevoza u neproizvodnom sektoru.

Ovim mjerama će se, tvrde u HNRB, riješiti najveći problem građana ove zemlje – zaustavit će se rast nezaposlenosti i otpočeti proces otvaranja novih radnih mjesta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*