Mesić: Moju kampanju nije financirala albanska mafija

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić odbacio je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu optužbe politologa Darka Petričića da je njegovu predsjedničku kampanju financirao albanski lobi ili mafija, ustvrdivši da je riječ o lažima i klevetama koje su ga pogodile i uvrijedile.

“Albance koji se spominju nikad u životu nisam vidio”, kazao je Mesić pred sucem Zorislavom Kalebom i politologom Petričićem kojega je bivši predsjednik privatno tužio zbog klevete.

Mesić je izjavio da o financiranju njegove prve predsjedničke kampanje postoji izvješće i nalaz revizije te da o pojedinim financijerima i iznosima ne zna ništa. Kazao je da se time bavio njegov izborni stožer, no ustvrdio je da nijedna osoba albanske narodnosti nije dala veći prilog za njegovu kampanju.

Rekao je da u izbornu utrku nije ušao bez novca, no potvrdio je da se s ulaskom u drugi krug povećao broj zainteresiranih sponzora. Naglasio je da nitko od financijera kampanje nikada nije tražio uslugu od njega.

2 Comments

  1. TREBAS FES STAVITI NA GLAVU KADA SE U SUDNICI POJAVIS-TI NACIONALNI IZDAJNICE–POCASNI SI GRADJANIN BIH–SVE TE TITULE I ODLICJA SI DOBIO OD MUSLIMANA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*