Milanović proglasio pobjedu i poručio: “Idemo raditi i za SDP i za Hrvatsku”

Zoran Milanović ponovno je, kao jedini kandidat, izabran za predsjednika SDP-a, funkciju za koju se jedini kandidirao. “Idemo raditi i za SDP i za Hrvatsku”, poručio je Milanović nakon prebrojanih 51 posto glasova.

U središnjici SDP-a na Iblerovu trgu, gdje je organiziran doček izbornih rezultata, Milanoviću je zahvalio svima koji su izašli na izbore, iako se glasovalo o samo njegovoj kandidaturi. “Zahvaljujem ljudima jer su išli na izbore na kojima se ustvari nije biralo, nego sam imao tu sreću i zadovoljstvo da mi ljudi SDP-a daju povjerenje za još četiri godine, da mi na neki način produlje mandat”, rekao je Milanović.

Naglasio je da je da je SDP do sada radio dobro, da ima rezultate, da se stranka vratila nakon gubitka izbora 2007., borila se, donosila odluke i dobre procjene i došla na vlast, te je pred njom velik posao.

Za današnje izbore u SDP-u po načelu ‘jedan član – jedan glas’ Milanović je rekao da su samo površina demokracije, ništa veliko i revolucionarno, već da su u SDP-u samo gledali što rade drugi u svijetu i što od toga mogu primijeniti na svoju stranku da bi bila bolje, otvorenija i uspješnija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*