Miloševiću ucjenjen: Plati pola milijuna eura ili ćemo objaviti tvoje mračne tajne

U borbama unutar HDZ-a, uoči izbornog sabora stranke, više se očito ne biraju sredstva – predsjednički kandidat Domagoj Milošević novinarima je otkrio da prima prijetnje i ucjene, zbog čega se obratio i MUP-u.

“Proteklih tjedana, a posebno proteklih dana neprekidno se govori o različitim ucjenama i priticima na terenu, svakakve priče dolaze do nas i to uznemiruje. Već sam javno rekao da su posljednjih petnaestak dana protiv mene podnesene anonimne kaznene prijave, a i u stožeru stalno primamo prijetnje i ucjene. No, mene se ne može prestrašiti niti ucijeniti!”, poručio je Milošević.

Kakve prijetnje prima i tko ga ucjenjuje, novinarima nije želio otkriti, piše Jutarnji list.

“Sve sam prijavio MUP-u i ne mogu govoriti o detaljima”, rekao je Milošević, no u MUP-u su neslužbeno rekli da nisi primili nikakvu prijavu Domagoja Miloševića o navodnim prijetnjama.

Ipak, visoki izvor iz MUP-a, koji je želio ostati anoniman, potvrdio je Jutarnjem listu da je Milošević prije dva tjedna tražio i dobio sastanak s ministrom Rankom Ostojićem.

Istodobno, drugi izvor Jutarnjeg tvrdi da je riječ o ucjeni teškoj pola milijuna eura. Novac bi Milošević trebao dati da bi zaustavio objavljivanje informacija koje su posebno osjetljive za njegovu izbornu kampanju. Navodno, riječ je o sadržaju Miloševićevih telefonskih razgovora.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*