Mirasd Kebo neće dati ostavku, niti će prijeći u drugu stranku

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Mirsad Kebo kazao je danas da od početka mandata nije pomišljao niti sada pomišlja dati ostavku, s obzirom na aktualnu situaciju koja zahtijeva “kako od njegove, tako i od svih drugih funkcija, konstruktivan i odgovoran rad”.

Potpredsjednik FBiH je u priopćenju za medije napomenuo da u tom kontekstu sva rješenja moraju biti u skladu s Ustavom, predviđenim procedurama, kao i odlukama Ustavnog suda FBiH te u interesu svih građana i naroda BiH na njihovom putu ka Europskoj uniji i euroatlantskim integracijama.

Istaknuo je da i dalje namjerava ostati fokusiran isključivo na osnovni posao i zadatak potpredsjednika FBiH, a to je da štiti Ustav, zakone i procedure koje osiguravaju funkciju pravne države i štite interese građana FBiH.

“U vezi potpuno neosnovanih informacija koje su se pojavile u pojedinim sredstvima javnog informiranja, mogu samo reći da kao najstariji član rukovodstva Stranke demokratske akcije (SDA) ostajem u toj stranci. U tome nema ništa upitno što bi trebalo komentirati”, poručio je Kebo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*