HSP i Radom za boljitak: Politici Čovićevog HDZ-a došao je kraj

Predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Mladen Ivanković Lijanović, rekao je da je zadovoljan jučerašnjim potpisivanjem zajedničke Platforme četiri stranke jer se time, kako je istaknuo, napokon popravlja jednakopravnost svih naroda, posebice Hrvata.

– Platforma za formiranje vlasti u Federaciji BiH je dokument na osnovu kojeg će se omogućiti boljitak i podizanje standarda svih građana u BiH, kazao je Ivanković Lijanović.

On je istaknuo da je iz teksta Platforme vidljivo da se ne radi ni o kakvom ‘kukavičjem jajetu’ kako to javnosti želi nametnuti HDZ BiH.

– Istinski me žalosti to što HDZ BiH ne želi prihvatiti činjenicu da je njihovoj politici došao kraj, te preko ‘svojih’ medija obmanjuju javnost kako bi ostali u foteljama radeći za osobne interese pod izgovorom zaštite vitalnih nacionalnih interesa Hrvata. Takozvana ‘stožerna stranka’ uporno plasira dezinformacije o 90 postotnoj potpori hrvatskog biračkog tijela što nije točno, navodi Ivanković Lijanović ističući kako je HDZ BIH dobio oko 25 posto potpore ukupnog hrvatskog biračkog tijela.

Milić: Osvojili smo više glasova od “stožerne kriminalne stranke”

Predsjednik Glavnog stana HSP-a Petar Milić izjavio je da je koalicija koju čine SDP, SDA, HSP i NSRzB osvojila više glasova od, kako je rekao, “stožerne kriminalne stranke”.

– Hrvatska koalicija osvojila je 60.000 glasova i te glasove Božo Ljubić ne može odnijeti Draganu Čoviću. On i Martin (Martin Raguž, op. prir.) mogu Čoviću darovati svoje, ali ne mogu glasove hrvatskih birača. Pa Narodna stranka radom za boljitak osvojila je 50.000 glasova, pa u glasovima SDP-a puno je hrvatskih glasova, tako da smo mi osvojili više glasova od stožerne kriminalne stranke, izjavio je Milić za BHRT.

Milić i dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Jerko Lijanović iz mostarskog studija, sudjelovali su u emisiji BHRT-a u kojoj je govoreno o Programskoj platformi koju su jučer potpisali SDP, SDA, HSP i NSRzB.

3 Comments

  1. Miliću je sigurno išao na popravni iz matematike. 60.000, 50.000, puno hrvatskih glasova… A matemtika je zapravo nepotrebna – sve je reklo Izborno povjerenstvo. Izborni gubitnici uvijek u pomoć pozovu neku mutnu računicu, pa su nakon izbora svi pobjednici. No, da su HSP i NS RzB pobijedili, cijele ove polemike ne bi ni bilo. Sramota je prodati nacionalni interes komunjarama za fotelju i carinske povlastice!

  2. Koliki su lopovi u HSP vidi se po NEradu u Zapadno-hercegovackoj zupaniji koju su ostavili u visemilijunskim dugovima, u kojoj su katastrofalno zavrsili na izborima i kojima je narod rekao sto misli tako sto je izabrao HDZ za novu vlast.

    Glavni korisnik milijunskih uplata zupanije nijsu bila niti mala niti srednja poduzeca te zupanije nego samo jedno a to su Lijanovici.

    Lijanovici koji su napravili mesnu industriju na srpskoj stoci koja je ukradena sa podrucija Drvar, Glamoc itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*