Mobitel koji stane u novčanik, a baterija mu izdrži tri tjedna

mobitel-novcanikNekada, u prvim godinama mobilne telefonije, svakom je proizvođaču primarni cir napraviti mobitel što manjih dimenzija. Danas trend, što se tiče dimenzija uređaja, ima suprotan smjer: nove generacije smartphonea sve više podsjećaju na tablete, a sve manje na mobilne telefone.

Međutim, postoje situacije u kojima korisnicima ne trebaj smartphone s ogromim ekranom, nego bi mu bio dovoljan i najobičniji mobilni telefon. Kao rezultat te spoznaje, stiže Micro-Phone, mobilni telefona veličine kreditne kartice koji, kako pišše Tportal, stane u svaki novčanik.

Iako ga ne krasi velik ekran, Micro-Phone ima sve standardne funkcije ‘pravih’ mobilnih telefona, poput telefonskog imenika, slanja SMS poruka, popisa poziva, alarma, kalkulatora, kalendara i popisa zadaća.

Za razliku od pametnih telefona, Micro-Phone ima bateriju koja može izdržati nevjerojatna tri tjedna, što ga čini izvrsnim rezervnim telefonom na putovanju ili u slučaju nužde.

“Osim njegove male veličine, lokator je najbolja mogućnost koju Micro-Phone nudi. Kako bi pronašao korisnika, koristi besplatnu aplikaciju za OS ili Android ili pak odašiljače mobilne mreže”, istaknuo je šef Micro-phone.neta Ethan Hunt.

Aplikacija Locate Me tako može istovremeno locirati nekoliko Micro-Phonea i tako, na primjer, roditeljima omogućiti da u svakom trenutku znaju gdje su ima djeca.

Prema planovima ljudi koji stoje iza ovog projekta, do jeseni bi Micro-Phone trebao biti dostupan na tržištu, i to po cijeni od 89 dolara.

1 Comment

  1. Svidjamise ako stvarno tako mali da moze stat u bilo koji novcanik.Stvarno je povoljna cijena 89 dolara.Ako ga ima na trzistu ja bi ga odmah kupio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*