Mostarski studenti pokrenuli portal Pogled.ba

Uspješnom suradnjom Studentskog centra u Mostaru i Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru danas je započeo s radom internetski portal Pogled.ba. Portal donosi političke i gospodarske vijesti iz zemlje i svijeta, vijesti iz sporta, tehnologije, različite zanimljivosti, intervjue, kolumne i još dosta korisnih informacija koje se mogu dobiti posjetom web stranice www.pogled.ba.
U izjavi za novinare idejni tvorac portala ravnatelj Studentskog centra u Mostaru Dragan Mikulić kazao je kako je pokretanje portala zapravo najveći projekt poslije rata koji je pokrenuo Studentski centar.
Po njegovim riječima, na portalu rade pripravnici i volonteri, a mogu raditi i svi studenti koji to žele, bez obzira na kojem fakultetu studiraju.
Po riječima predsjednice Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Tonke Krešić, Pogled.ba razlikuje se od ostalih portala u BiH po tome što će studentske informacije na njemu uvijek biti prve i portal će 30 posto svog prostora osigurati za studente Sveučilišta u Mostaru, ali i za studente iz cijele BiH. Dodala kako se nada da će za dva mjeseca portal Pogled.ba biti prvi po broju posjeta u BiH.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*