Na kuću Nike Sučića u Travniku bačen Molotovljev koktel

Pred vrata obiteljske kuće Nike Sučića u Travniku jučer ujutro bačena je zapaljena boca koja je pričinila štetu na vratima, potvrđeno je Dnevnom vazu iz Ministarstva unutarnjih poslova.

“To je bilo oko 1.30 sati. Vidjelo se po ostacima flaša da je to bio Molotovljev koktel, i to u flašama od “Kiseljaka”. Nakon što su bacili pobjegli su, a na vratima je počela sukljati vatra i dim. Mislio sam u jednom trenutku da ćemo morati bježati iz kuće. Nemam pojma ko bi to mogao biti jer nisam ni s kim u zavadi i niko mi nije prijetio niti me zvao”, kazao je Niko Sučić novinaru Dnevnog avaza, ističući da su njegova imovina i imovina njegove tvrtke bile više puta meta napada.

U proteklom razdoblju učestale su paljevine na području travničkih naselja Putićevo i Nova Bila pa su na meti bili obiteljski i poslovni objekti još nekih poduzetnika. Neke od njih čuva i policija.

Uviđaj na licu mjesta, ispred kuće obitelji Sučić, obavili su istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik, a istraga je u tijeku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*